.

Over Ons

Aannemer in Nieuw Namen

MV Aannemingen B.V. in Nieuw Namen heeft zich ontwikkeld tot een professioneel ingericht bedrijf, wat een ruim aanbod aan diensten biedt voor particuliere klanten en bedrijven. Wij kunnen bogen op meer dan 20 jaar ervaring. Na jaren voor anderen gewerkt te hebben, hebben wij de sprong in het diepe gewaagd en zijn als dynamisch bedrijf gestart. Inmiddels hebben wij onze sporen al ruimschoots verdiend, door het leveren van absolute kwaliteit en service aan onze opdrachtgevers. Deze bevinden zich in heel Zeeuws-Vlaanderen, West- en Oost-Vlaanderen en de regio Antwerpen.

Grondwerken en sloopwerken

Wij hebben ons gespecialiseerd in een ruim aanbod van kleine en grote grondwerken. Hiervoor beschikken wij over een vast klantenbestand, maar hebben ook voldoende capaciteit voor het aannemen van nieuwe opdrachten. Contacteert u ons voor alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Graafwerkzaamheden, nivelleringen van terreinen en alle andere grondwerken behoren tot ons dienstenpakket. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor tal van sloopwerken. Wij beschikken over alle vereiste attesten en onze medewerkers nemen veiligheid zeer serieus. Vakkundig uitgevoerde sloopwerken vragen om een gedegen vakkennis, om deze veilig uit te kunnen voeren. Met ons modern en goed onderhouden materieel kunnen wij de kleinere afbraakwerken uitvoeren, maar schrikken ook niet terug voor de grotere opdrachten.

Grondverzet werkzaamheden

Transporten van materiaal en machines

Ook transporten behoren tot ons aanbod, zo kunnen wij machines voor u transporteren en verzorgen de af- en aanvoer van allerlei materialen. Hiermee kunnen wij u alle zorgen uit handen nemen, onze ervaren chauffeurs zorgen voor een efficiënt transport, zodat u uw werkzaamheden kunt vervolgen.

Bestrating

Als stratenmaker zijn wij u graag van dienst voor het leggen van de bestrating ten behoeve van een terras of oprit. Ook voor het vlakken van bedrijfsterreinen beschikken wij over de juiste middelen en capaciteit.

Voor alle genoemde diensten wilt u kunnen vertrouwen op een betrouwbaar bedrijf. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en duidelijk. Hierdoor voorkomt u onplezierige verrassingen achteraf. In onze offertes wordt rekening gehouden met eventueel meerwerk, die eerlijkheid verdient u als gewaardeerde klant. Ook kunnen wij dankzij een efficiënte bedrijfsvoering onze dienstverlening aanbieden tegen een concurrerend tarief, zonder daarbij afbreuk te doen aan de uitstekende kwaliteit en service, die wij als vanzelfsprekend beschouwen. Heeft u een project en twijfelt u nog wie u daarvoor inschakelt? Het is voor ons een eer om ook u van onze beloften te overtuigen, net als velen die u voorgingen. Pakt u nu die telefoon of stuur een e-mail, wij zijn u graag van dienst met maatwerkoplossingen.

Sloopwerk

Contactgegevens

Adres

Langestraat 2
4568 PK Nieuw Namen

Email Adres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer

003247 - 8330608

Contactformulier